Stone Projects: graniet en marmer  
Stone Projects Graniet en Marmer Stone Projects: nieuws Stone Projects: toepassingen Stone Projects: Foto's Stone Projects: aanbiedingen Stone Projects: Bereken hier je aanrecht! Contacteer Stone Projects
Stone Projects  
 

Toepassingen Stone Projects

Stone Projects Randafwerkingen Stone Projects Type Uitsparing Stone Projects Spoelbakken
Randafwerkingen Type Uitsparing Spoelbakken

 

Stone Projects is een bedrijf dat zich richt op het verwerven en verwerken van natuursteen.
Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf die haar vakkennis gebruikt om de beste service te bieden aan haar klanten.
Zo is het uitkiezen van een steen, die perfect past bij de smaak van de klant, een prioriteit.
Natuursteen voor in de keuken, op de vloer, in de badkamer, op het terras , een tafel voor in de eetkamer of tuin, een gedenkteken.... Stone Projects geeft graag vorm aan uw wensen.

Natuursteen is tijdloos en kan dan ook alleen maar door de beste ambachtslieden geleverd worden.
Stone Projects biedt u meer dan 18 jaar vakkennis in natuursteen.

Duurzaamheid

De duurzaamheid is een belangrijk argument waarom u voor graniet zou kunnen kiezen. Een granieten aanrechtblad gaat lang mee. In de meeste gevallen wordt het aanrechtblad dan een vast onderdeel van het huis. Op de meeste granietsoorten kunt u een hete pan neerzetten(enkel bij diktes vanaf 2cm) De structuur van graniet is erg dicht, waardoor het oppervlak hygiŽnisch blijft. Hoe beter de steen behandeld werd, des te beter hij bestand is tegen vuil. Na wat langere tijd (periode van jaren) kunt u kiezen voor een tweede behandeling, waardoor het blad weer optimaal gaat glimmen.

 

Vloeren, terrassen en zwembaden

Een natuurstenen vloer, terras of zwembadbekleding is voor het leven! Contacteer Stone Projects om u te helpen en professioneel te begeleiden bij de keuze van de vloer die u altijd gewenst heeft.

Stone Projects: vloeren Stone Projects: terrassen Stone Projects: zwembaden

 

Maatwerk

Als geen ander biedt Stone Projects u uitgebreide mogelijkheden in het kiezen van een†keukenblad, venstertablet en andere toepassingen†voor de binnenafwerking van uw huis, badkamer ...

U kunt kiezen uit een grote variŽteit qua afwerking, kleuren en soort stenen: natuursteen, marmer, graniet, quartz en composiet.

Stone Projects: maatwerk Stone Projects: maatwerk Stone Projects: maatwerk Stone Projects: maatwerk Stone Projects: maatwerk

 

Wandbekleding

Niet enkel vloeren, tafels en aanrechten kunnen afgewerkt worden met natuursteen of composiet, zelfs de wanden van uw huis kan u voorzien van dit materiaal met een tijdloos karakter.

Stone Projects: wandbekleding Stone Projects: wandbekleding Stone Projects: wandbekleding
 
 
 
© Stone Projects - Alle rechten voorbehouden  | Login